Elbilkurs.no leveres av eMobility Norway as

Norges fremste leverandør av rådgivning og opplæring innen ladeanlegg for elektriske kjøretøy

FULL PAKKE - Alt om elbiler og lading

Koronaviruset har snudd mye på hodet for så godt som alle. Du må kanskje jobbe hjemmefra, og kundene er avventende. Her har avlyst og avbestilt vært gjennomgangstonen i innboksen. Kursene jeg skulle holde framover er avlyst og jeg må tenke alternativt, men i stedet for å tenke krise så ønsker jeg å bidra. Derfor snur jeg rundt på planene med elbilkurs.no og lager dette kurset, eller skal jeg kalle det kursområde. Hvis du vil vite mer om kurset kan du åpne det her

Kjørt 400.000 km i elbil

Holdt 500 kurs om elbil

Jobbet 10 år med elbil

Vi gir deg den kunskapen du trenger om elbiler og ladeanlegg

Her finner du små gratis videoer som enkelt forklarer nye begreper du kommer i kontakt med når du har elbil. Her er kurs for deg som har eller planlegger å kjøpe elbil og som gir deg kunnskapen du trenger Vi har spesialkurs og fagkurs for de som vil lære mer (kommer i løpet av 1. halvår 2020) Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær oppdatert

Kursholderen

I sin virksomhet som kursholder har Jan Tore kjørt elbil i hele Norge og han har godt over 400.000 km i elbil bak seg, på denne måten kjenner han utfordringene som møter en elbilist godt. Allerede sommeren 2014 kjørte han hele E6 fra Svinesund til Kirkenes og sommeren 2018 kjøret han fra Østfold til Toscana i en BMW i3 med under 20 mil rekkevidde.

Kjennskap til utviklingen i både teknologi, standarder og regelverk er viktig når man arbeider med elbillading. Jan Tore er medlem i flere standardiseringskomiteer, blant annet NEK/NK64 som utarbeider NEK400 (regelboka til elektrikerne). Gjennom dette arbeidet og sitt store nettverk har Gjøby svært god oversikt over det som skjer på elbilfrontet.

Andre tjenester fra eMobility Norway AS

Rådgivning

Som en av Norges fremste uavhengige kunnskaps-leverandør innen fagområdet elbillading kan eMobility Norway levere rådgivning og servicetjenester av høy kvalitet. Våre sine rådgivningstjenester fokuserer på solid kunnskap som kombineres med praktiske og sikre løsninger. Utviklingen går fort og det er viktig å se fremover.

Les mer på våre nettsider

Library

Se alt i Biblioteket